DanskEfterår igen
Saturday 29 September 2012 - 12:41 RSS Link Lars Althof

Så gik der endnu en sommer. Vi får stadig ikke skrevet så meget her, men det er nu ikke fordi, der ikke sker noget. Det er nok mest fordi de fleste, som kunne være interesserede er inden for rækkevidde.

Daniela går stadig på sygeplejeskolen, hun er nu halvandet år inde og er i en længere praktik i Haderslev. Drengene startede på deres nye skole efter sommerferien, og det går i store træk fint. Faktisk går det rigtig godt, de er meget bedre til at håndtere forskelle i elevernes evner, og derfor tror jeg at det også bliver nemmere at lære dem den sociale side.

Ruben går det bedre med end på den gamle skole uden støttelærer, men det er ikke helt godt, så vi skal nok se efter et andet tilbud, men det er ikke totalt overraskende.

Vi har efterhånden fået styr på haven omkring huset. Der er lagt fliser bagved og lavet et nyt bed. Det er meningen, at det skal bruges til køkkenhave næste år, så lige nu ligger det lidt brak. Vi mangler også lid at få den ende, der går ud i indkørslen som højbed gjort færdig, men det skal nok komme.

Vi er også i gang med at planlægge, hvordan indkørslen skal gøres færdig, hvor carporten skal stå, og hvor der måske skal være flere bede...

Der er nok at se til, men vi hygger os og har det godt.

0 comments Add comment
RSS Link RSS English
RSS Link RSS (All languages)