Lars

Arbejde Jeg arbejder for tiden for Danfoss Power Solutions i Nordborg. Min titel er Manager Electro Hydraulic Engineering. Jeg er leder for en gruppe der står for udvikling af elektrohydrauliske aktuatorer til proportionalventiler.
Profiler Facebook
View Lars Althof's profile on LinkedIn
ICQ
Fritid Det meste af min sparsomme fritid går på at være sammen med familien og lege med drengene. Når de er i seng bruger jeg tid på at være sammen med Daniela, læse bøger og at programmere systemet bag denne hjemmeside.
Interesser Børn, bøger, computere
Bøger Jeg har læst nogle hundrede bøger, og for tiden er i gang med:
  • No Shirt, No Shoes...No Problem! af Jeff Foxworthy
Mine favoritter gennem tiderne er:
Computere

Jeg bruger en del tid på at programmere mit eget CMS i PHP. Jeg hoster min egen hjemmeside på min server i kælderen, så jeg kan selv bestemme hvordan alting er sat op. Det har efterhånden gjort det fuldstændig umuligt at flytte min hjemmeside til en server ude i byen, men hvad kan man gøre...

Lige nu er jeg i gang med at lave et modul til filhåndtering, så det kan blive muligt at flytte filer rundt i folderne på serveren uden at brække links på siderne.

Ved siden af har jeg også lavet nogle værktøjer til CAN kommunikation, som jeg havde brug for til mit arbejde. Værktøjerne er lavet i C++ med QT biblioteket.

 

Revision: 1.9 Saturday 04 January 2014 - 20:18 Lars Althof