{short description of image}

Her kan du se os to, Daniela og Lars

{short description of image}

Vores historie starter den 14 Februar 1999, efter en legestue i en lille by med navnet Felsted...

Den fortsætter med en forlovelse den 11 December 1999. (det var 100 dage efter vi begyndte at komme sammen)

Den 10. November 2001 sagde vi så ja til hinanden i Sct. Nicolai Kirke i Aabenraa hvorefter vi holdt fest for selskabet i Hollingstedt (Tyskland), en fantastisk dag som vi ikke vil glemme.

Man kan vel godt sige at vi begge på trods af vores aldre er lidt af nogle legebørn, for vi elsker begge at lege med Lego og har også næsten hele Star Wars I samlingen som Lego har lavet... Vi nyder i hvert fald meget at kunne være os selv, og vi har faktisk været meget 'heldige' ved at finde hinanden siden vi begge to er lige store legebørn..

Efterhånden så har vi fået trebørn, Lukas d. 02 Oktober 2002, født på Sønderborg sygehus, Ruben d. 03 April 2004, født på sygehuset i Ames, IA, USA og Xander d. 30 December 2005 også født i Ames, IA, USA.

Folkedansen er det vi har mødt hinanden igennem, og derfor har vi valgt at blive gift i folkedragt. Det lyder måske som noget der er meget gammeldags, men det syntes vi slet ikke det er, det er nemlig smaddersjovt at gå til det. Vi er desuden medlemmer af et ungdomshold i lokalforeningen og et rejsehold der repræsenterer Danmark i hele verdenen. I sidste ende er det jo også megt praktisk at vi uden problemer kan bruge vores brudetøj igen, og derved kan mindes vores store dag hver gang vi har det på..

De dragter som i kan se her på billedet er dog ikke dem vi blev gift i, Daniela nåede at sy et nyt forklæde samt overdel til hendes dragt til brylluppet, hvilket der lykkedes hende at gøre i smu, og Lars fik også syet sin egen dragt til den store dag. Billeder af os i vores fine tøj på dagen kan i se under bryllup.

 

Og så lige det nyeste billede af os to..

Lars og Daniela

 

Revision: 1.0 Fredag 02 januar 2009 - 16:43 Lars Althof