Det er mig!Hvad jeg lige kom i tanker om hvad der er at sige om mig selv er dette...

Jeg hedder Daniela, kaldes for Dannie og bor i Ames, Iowa, USA sammen med min husbond Lars. og vores tre skønne drenge Lukas (Oktober 2002), Ruben (April 2004) og Xander (December 2005)

Egentlig så er jeg slet ikke helt dansk, jeg er faktisk tysk statsborger, men er røget ind i det danske mindretal i Sydslesvig. Der har jeg gået i skole i en lille by der Frederiksstad, derefter flyttede jeg til Husum hvor jeg fortsatte skolegangen.

Med tiden er jeg faldet over en del ting jeg prøvede som hobbyer, lige fra bordtennis, musikinstrumenter, basketboldt og helt hen til spejder og hen til folkedans. Det er de sidste to nævnte er de eneste er blevet "hængende".

Nå, men efter jeg afsluttede tiende klasse på Husum realskole tog jeg et afslappende år på en efterskole, og da der ikke findes nogle folkedanseefterskoler blev det til en spejderefterskole. Man kan sådanset sige at det var her jeg fik filet på resten af mit dansk...

Herfra gik det videre til Aabenraa Gymnasie og HF hvor jeg tog en sproglig studentereksamen. Lars mødte jeg mens jeg gik her igennem folkedansen, og tja, ham blev jeg hængende ved..

Vi tog til USA fordi Lars fik et alletiders tilbud på et job, og fordi vi havde lyst til at prøve noget nyt. Fakisk nåede vi i ventetiden fra vi sagde ja til vi kom afsted at få vores første søn Lukas. Ruben, vores anden søn nåede at blive født her i Ames en måned efter vi flyttede herover. Og Xander, tja, han er så både undfanget og født herovre,og skal vi have flere børn, så vil jeg helst føde dem her i landet Men eftersom tiden er travl med tre drenge, så regner vi ikke med at skulle have flere guldklumper foreløbig.

Vi har boet i USA siden d. 2 Marts 2004, og hvor længe vi bliver, tja, det ved vi ikke endnu.. Vi nyder at leve herovre, og er begyndt at søge greencard. 

Vi har efterhånden også fået bygget eget hus herovre hvilket vi er meget glade for. Vi flyttede ind i det i slutningen af Juli 2005 og nyder at vi endelig har egen have osv..

Og så nyder vi generelt bare livet i USA. Lukas startede i September 2006 i preschool, og han er blevet rigtig rigtig glad for det. Til sommeren skal både Lukas og Ruben i sommerskole og til September 2007 starter Ruben også i preschool.


Hilsen Daniela..

Revision: 1.0 Søndag 02 december 2007 - 16:44 Lars Althof