DanskSikke et møgvejr
Sunday 24 July 2011 - 17:48 RSS Link Lars Althof

En uges ferie er brugt, det har regnet stort set konstant.

Egeskov SlotNå, i mandags tog vi en tur til Egeskov. Daniela og jeg var der sidst før vi flyttede til USA, mens hun var gravid med Lukas, så det var lidt sjovt at komme tilbage med alle tre drenge.

Vi valgte at kun købe billetter til parken og museerne, fordi vi ikke mente at drengene er helt store nok til at værdsætte slottet.

Det var hyggeligt at gå der, solen skinnede det meste af tiden, så vi kunne gå i labyrinterne og drengene kunne lege på legepladserne.

Vi brugte selvfølgelig også tid på at se museerne. Drengene var ret vilde med at se Falck museet, især de gamle brandbiler.

Ruben klatrerPå legepladsen nød Ruben at få lov til at klatre. Nogen af aktiviteterne var nok ikke gået i USA, på billedet klatrer han op ad to stålstænger uden nogen form for understøtning.

Sidst på dagen blev det lige lovlig vådt, så da Daniela havde set fucsiahaven og urtehaven søgte vi ly i "Dukkehuset", indtil der var ophold længe nok til, at vi kunne købe en is, inden vi kørte hjem.

Da Daniela har fået arbejde er det meste af resten af ugen gået med at lave ting hjemme. Vi har gjort meget ved at rydde op i huset. Jeg har fået trukket de sidste kabler til garagen, nu skal jeg bare have den stukket i klemmerne inden boksen kan lukkes.

Daniela har også brugt lidt tid på at forberede havemøblerne på at få en gang olie. Det er hårdt arbejde, men det er det værd.

Havestolen før behandling Havestolen efter vask

Stensætningen i forhaven

Jeg har også brugt de korte øjeblikke, hvor det ikke regner, til at arbejde på bedet i forhaven. Vi har hentet sten nok nu, og de er endelig sat på plads. For pokker, hvor er armene ømme.

1 comment Add comment
Christine Jeromin Saturday 30 July 2011
Hey Lars Rendte i din kære søster Anne M idag og ville lige se om jeg kunne finde hende på den berømte facebook, men istedet fandt jeg din side om familien :) super hyggeligt lige at må snuse til jeres familieliv :) de venligste hilsener - Christine, nabopigen fra nr 88
RSS Link RSS English
RSS Link RSS (All languages)