Velkommen til familien Althofs hjemmeside. Vi er en familie med dansk/tysk/amerikanske rødder. For tiden bor vi i Danmark, hvor vi nyder livet, arbejder, studerer og generelt hygger os.

Samlet i sofaen i Casa Nosotros

Det er sjovt, som tiden går og interessen for at lave hjemmeside stiger og falder. Vi får da skrevet lidt en gang i mellem, men det er ikke så tit lige i øjeblikket. Det meste af kommunikationen foregår via Facebook, hvilket er en skam. Hvis I gerne vil se mere, så skriv i gæstebogen.

Lige nu ser det faktisk ud som om det er Lukas, der viser den største interesse, så kommentér endelig på hans indlæg, så skriver han måske mere...

Revision: 1.6 Mandag 24 februar 2014 - 19:45 Lars Althof

DanskDet er måske på tide at lave et nyt indlæg
Torsdag 23 november 2023 - 18:56 RSS Link Lukas Althof

 Hvor langt er vi? 

Tja til at starte med, så kan jeg faktisk finde ud af at skrive en tekst nu, det er noget jeg havde problemer med at gøre før. Jeg forsøgte i det mindste, men det blev ikke så godt. 
Til gengæld er det sjovt at se at de spil jeg skrev om der stadig er spil jeg holder af i dag, selvom jeg ikke kan spille dem alle længere.

Nu er jeg flyttet ud for et par måneder siden, og bor endelig alene og har det dejligt. Jeg går på SDU hvor jeg studerer statskundskab, med håb om en dag at komme i folketinget på en eller anden måde. 
Det kunne være ret fedt, selvom det vil være meget svært. Jeg har ikke engang overvejet det trælse med at balancere den slags arbejde med fritid, det kan nok blive svært at få det til at passe ind i den livsstil jeg har nu.
Men tja, målet er hvad det er og vil bare kunne gøre en forskel.

Jeg har ikke specielt meget mere at sige, synes bare det ville være sjovt faktisk at skrive noget her igen til dem der faktisk kommer til at se det. 

Huera 
 

0 comments Add comment
RSS Link RSS Dansk
RSS Link RSS (All languages)