DanskEfterårsferie
Søndag 23 oktober 2016 - 21:37 RSS Link Lars Althof

 Så gik der en uge mere. Jeg tog fri for at være lidt mere sammen med familien, og det lykkedes også det meste af tiden...

Vi er i gang med at bygge om i skolen, så da jeg nu havde tid brugte jeg noget på det. I løbet af ugen har jeg slæbt, spartlet, slebet, grundet, hængt glasvæv og malet. Ikke nødvendigvis på samme sted... Noget af tiden sammen med drengene og Daniela.

Der blev også tid til at bygge lidt der hjemme mest sammen med Ruben, men Lukas har også hjulpet lidt. Nu er vasketøjskasserne næsten pakket pænt ind og jeg har fået lavet et stativ til babybadekarret, så det har en bedre arbejdshøjde.

Der blev også tid til at endelig få kigget på Let's Encrypt.. Nu er hjemmesiden og emailen med et rigtigt certificat. 

To ture til Legoland, begge gange regnede det. I dag havde Ruben og jeg bare ikke lyst til at blive der ret længe, så vi tog hjem igen.

Xander tog en tur til Oma i nogle dage, og vi tog ned og så til svigermor da vi hentede ham.

I løbet af ugen har vi også været til kiropraktor med Birk to gange. Det har virkelig gjort en forskel, han vil lægge på maven nu, han skriger ikke så snart bilen starter og han kan fylde bleen hver dag. Ok, det sidste er måske ikke så fedt for os, men han har ikke så ondt i maven mere.

En begivenhedsrig uge, og så tilbage på arbejde.

0 comments Add comment
RSS Link RSS Dansk
RSS Link RSS (All languages)